Накарадни закони за уништавање Србије

Доношењем Закона о истополним заједницама догодиће се грубо кршење Устава Републике Србије, који јасно у члану 62 дефинише установу брака као заједницу коју могу да склопе мушкарац и жена. Правно, то би значило да доношење овог закона не би било могуће без претходне измене Устава.

То и није једини проблем поменутог накарадног закона који за циљ има урушавање породице и породичних вредности у Србији. У времену када нас опседају разне секте, које опет због лоше законске регулативе практично легално функционишу, у времену када нам деца одрастају уз поремећене моралне вредности, када са запада прихватамо само оно што је лоше, намеће нам се и озбиљна ситуација са Законом о истополним заједницама.

Оно што је до пре само две деценије било неморално и водило се, према уџбеницима, као сексуални поремећај, данас постаје опште прихваћено и пожељно и иде толико далеко да им се додељује посебан сет правних аката. Питамо се шта је следеће што ћемо прихватити са запада, и што ћемо легализовати, можда дрога која убија нашу децу или педофилија које је све више.

Србија је земља која има богату историју и традицију у којој је породица стуб друштва и саме државе. Наметањем накарадних закона очигледно је да западне силе ударају на тај стуб, на породицу, јер то је једини начин да нас униште до краја.

Православни Војни Ред Витезова Темплара сматра да Закон о истоплним заједницама не сме да буде усвојен, односно сам нацрт морао би да буде повучен. Апсолутно подржавамо став СПЦ и петицију коју је потписало 212 интелектуалаца, што никако не сме да се игнорише.

Стеван Ђокић