Срби не смеју да забораве крвави Петровдан

Тог трагичног Петровдана 1992. године муслиманске снаге, исламски терористи, под командом Насера Орића, упали су у неколико српских села у оквиру општина Сребреница и Братунац и извршили крвави пир убијајући и палећи све пред собом.

Ово нажалост није једини злочин и геноцид који су муслимански терористи учинили према Србима. Међутим, трагично је то што ове злочине над Србима нико од страних институција не признаје нити изриче казне. Исламски терориста Насер Орић, ослобођен је у Хагу.

Ми не смемо да заборавимо, не смемо да опростимо ове злочине над нашим народом. Морамо децу учити правој историји, причати им о зверствима које су чинили исламски војници, учити их хришћанству, православљу. Такође, требамо и морамо апеловати на власти у нашој Србији да почне да кажњава издајнике који се додворавају управо онима који су нас убијали.

Православни Војни Ред Витезова Темплара апелује на све да не мрзе никога, али да не опраштају нити да заборављавају страдање нашег народа. Иако је мучно, сетите се бар на данашњи дан младог Слободана Стојановића, симбола страдања Срба на Петровдан, дечака који се тог дана вратио по свог пса. Муслимански терористи су га заробили и мучили, пронађен је месец дана касније у масовној гробници. Избијени су му зуби, одсечено уво, а стомак му је био расечен у облику крста…

Убијали су нас…и тада…и касније у Хагу у судници када су ослобађали крвнике. Не заборављамо – не опраштамо…