Апел Влади Србије: Пошаљите део наше војске и полиције као помоћ Грчкој

Фото преузет: Bulent Kilic/Agence France-Presse — Getty Images

Помаже Бог браћо и сестре!

Хорде миграната налази се на граници са Грчком. Велики број успео је да пробије границу и уђе у Грчку чији медији преносе да им турска војска даје сузавце које бацају на Грчку војску и полицију. То је и потврђено недавним снимцима, али не само то, него турски војници покушавају да пробију границу не би ли мигранти ушли у Грчку.

Поново је хришћанство, али пре свега Православље нападнуто, јер рута им је преко православних земаља. Идентично као 1371. године када су мучки напали српску војску на реци Марици (сада се зове Еврос) јер истом том путањом долазе и сада, потпомогнути турским војницима.
Многи не знају да је Маричка битка била најважнија битка за Србију. Након тог пораза Србија је клонула и пала. То не смемо дозволити. У време Маричке битке српска властела је била разједињена, зато смо и изгубили најважнију битку. Не смемо да будемо разједињени овога пута.

Православни Војни Ред Витезова Темплара у сталном је контакту са нашом православном браћом темпларима из Грчке и Бугарске. И они су забринути јер мигранти често у својим походима уништавају православне светиње, а пре неколико дана разрушили су и опустошили цркву Светог Ђорђа на Лезбосу.

Апелујемо на целу Владу Републике Србије, а пре свега на министре др Небојшу Стефановића и Александра Вулина, да размисле и донесу одлуку да део војске и полиције понуде нашој браћи Грцима те да их заједно са њиховом војском и полицијом распореде на границу са Турском. На овај начин не само да би помогли нашој браћи, него би заштитили и Србију и Православље.