Генерале, следи ти слобода!

Пре нешто више од годину дана, срамни суд срамне власти у Црној Гори осудио је генерала Братислава Дикића на осам година за помоћ у покушају тероризма и стварање криминалне организације. Био је то монтирани процес који није за циљ имао само затварање српског генерала у милогорском казамату, него и да од Србије покуша да направи терористичку земљу.

Генерал Братислав Дикић, осведочени српски патриота, прави витез, претпрео је неправду која ће након данашњих избора бити исправљена. Власт која је од спрског генерала направила терористу, а од Србије земљу која подржава тероризам, данас, на недељу 30. августа, мора пасти. Да је све било монтирано јасно показују дешавања која су се догађала након намештеног хапшења генерала али и на оно на шта је упозоравао српски патриота, Немања Ристић, човек који је такође осуђен у овом монтираном процесу али је стицајем околности, јер и Интерпол зна истину, остао на слободи.

Свима је сада јасно да су милогорци желели да униште све оно што је српско, да нам отму светиње, да нам убију веру. Да би добили на времену народ су замајавали причама о тероризму, а за то им је требао неко познат из Србије, неко за кога би могло да се каже да је способан да поведе људе. Изабрали су генерала Дикића, часног и поштеног официра, правог витеза, те су га преко својих шпијуна довели на тло Црне Горе баш како им је то требало. Генерала нисмо заборавили, али нисмо заборавили ни нечовечне потезе срамне власти Мила Ђукановића.

Даће Господ Бог да ови избори доведу до пада срамне власти у Црној Гори и да генерал Дикић ускоро буде са својом породицом и међу својим пријатељима.

Стеван Ђокић