Педофила је све више

Педофилија је по нашем мишљењу болест која не може да се излечи. Једини лек је, метак!

Обзиром да се залажемо за здраву Србију, сматрамо да је педофилија нешто што није излечиво, а да педофили заслужују смртну казну. Затворска казна на педофиле нема никаквог ефекта и сваки педофил ће по изласку из затвора поново починити исто кривично дело. Док је у затвору, педофил је склоњен од осталих затвореника да га не би тукли и малтретирали, има три оброка дневно, кров над главом. Зашто би грађани Србије неком педофилу све то плаћали.

Православни Војни Ред Витезова Темплара залаже се за враћање смртне казне која би се примењивала над педофилима и силоватељима. Друга казна нема ефекта. Иако знамо да ћемо због овог нашег захтева бити изложени нападима, никада нећемо одустати, мада нисмо очекивали да ће ти напади бити интензивни и у великом броју. Изненадило нас је то што нам многи интернет ратници пишу разноразне ружне коментаре и поруке у којима нас вређају. Немају храбрости да се суоче са нама уживо и да нам то све кажу у очи. То су мале гњиде, прикривени педофили који се јављају јер смо успели да их испровоцирамо нашим захтевом.

Интернет је педофилима пружио шансу да се активирају онлине, да врбују жртве, нападају, и због тога родитељи морају да воде рачуна о томе шта њихова деца раде током боравка у дигиталном свету. Важно је деци ограничити време које проводе на интернету, а мало више им приближити духовне вредности и Православну веру која увек може да им помогне.

Са вером у Бога, за веру Православну, смртна казна за педофиле и силоватеље!!!

Стеван Ђокић