Помози када је најтеже

Наш брат Илак, власник фирме Fokus Protect од почетка пандемије води хуманитарну акцију заједно са својим запосленима али и са привредницима и појединцима који су се прикључили.

Саопштење

Наше Друштво „FOKUS PROTECT DOO VRŠAC“ са седиштем у Вршцу ул. Цара Лазара 12. 26300 ВРШАЦ, од првог дана проглашења Ванредног стања као и наша друга фирма „FOKUS TAXI АMV DOO VRŠAC која је у нашем склопу деловања и обавља делатност и има седиште на истој адреси, ул. Цара Лазара 12. 26300 ВРШАЦ, која се прикључила хуманитарном раду и помоћи и свакодневно задоваљавамо основне потребе најугроженијим суграђанима у нашем граду.

Том приликом основали смо волонтерски тим који свакодневно помажу и пружају помоћ нашим најугроженијим суграђанима у задоваљавању и набавци основних намирницва ( хране , лекова и других основних потреба ).

Као друштвено одговорна фирма настојимо да свакодневно уплаћујемо хумане оброке за наше угрожене суграђане и гледамо да их обрадујемо и вратимо им осмех на лицу у овим тешким данима , пригодним разним вредним поклонима (као што су : телевизори, пице , пакети брзе хране и слично ) .
Такође овом приликом апелујемо на све друштвено-одговорне фирме да нам се придруже у нашем пројекту и да следе наш пример и да заједничким снагама помажемо нашим суграђанима у овом тешком времену.

„СРБИЈА МОРА ПОБЕДИТИ „

С поштовањем ИЛАК ЖИЖА